Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Δημόσια Συγνώμη

Σε προηγούμενο ποστ είχα αναφερθεί στα Άπιστα Αρσενικά, με αφορμή την γαλλική ταινία 6+1 Απιστίες, αλλά και τη φήμη που ακολουθεί τους άντρες περί απιστίας, πειρασμών, "ελευθερίας" και μη δέσμευσης. Η άποψή μου ήταν σχετικά μεροληπτική υπέρ των γυναικών. 
Και η γλυκιά μου η Kristen Stewart ήρθε να με διαψεύσει. 


Η 22χρονη ηθοποιός που έγινε σταρ μέσα σε μία νύχτα, χάρη στο πολυαγαπημένο των εφήβων (και όχι μόνο) Λυκόφως (και τις συνέχειές του), όχι μόνο σύναψε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της και περιζήτητο "βρικόλακα" Robert Pattinson, αυτόν που κάθε κορίτσι έχει σε αφίσα το δωμάτιό της (τον είδα και στις Κάννες από κοντά, και οι φαν του τελικά ξεπερνούσαν το όριο των 20 ετών), αλλά δεν δίστασε και να τον απατήσει μετά από τέσσερα χρόνια δεσμού. Με ποιον; Μα, με τον κατά 19 χρόνια μεγαλύτερό της σκηνοθέτη της στην ταινία Η Χιονάτη και ο Κυνηγός, Rupert Sanders, ο οποίος τυγχάνει να είναι  παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.    


Το παράξενο, ωστόσο, δεν ήταν τόσο αυτό, όσο το γεγονός ότι και οι δύο πλευρές, αμέσως μόλις κυκλοφόρησε η είδηση του ειδυλλίου τους στα σκανδαλοθηρικά έντυπα, εξέδωσαν ανακοινώσεις παραδεχόμενοι το συμβάν και ζητώντας δημόσια συγνώμη από τα αγαπημένα τους πρόσωπα: η μεν Kristen από τον Rob (το πρόσωπο που αγαπάει και σέβεται περισσότερο στον κόσμο, όπως είπε), ο δε Rupert από τη σύζυγό του, Liberty Moss και τα παιδιά τους, ελπίζοντας να ξεπεράσουν αυτή την κρίση μαζί. . . Γίνεται; 


Και αφήνω ασχολίαστο τον 41χρονο σκηνοθέτη, που αισθάνθηκε τόσο έντονη ερωτική έλξη, που δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί για χάρη έστω της οικογένειάς του και του μέλλοντός της. Η 22χρονη Kristen, όμως, μάλλον επέλεξε συνειδητά να κάνει πιο πικάντικη τη ζωή της, αφού η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της το Μάιο στο αμερικάνικο ELLE: "Μπορείς να μάθεις πολλά από τα λάθος πράγματα. Βαριέμαι. Αισθάνομαι ότι όλα έγιναν πολύ εύκολα στη ζωή μου. Θέλω κάτι τρελό να μου συμβεί". Ιδού η τρέλα, λοιπόν, και η απάντηση στη βαρεμάρα. Η απιστία. 
Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι μόνο στο Χόλιγουντ είναι τόσο μεγάλοι οι πειρασμοί, ούτε ότι παίζει ρόλο η ηλικία (έχουμε όλοι υπάρξει 22 χρονών και δεν νομίζω να απιστήσαμε) και παραδέχομαι ότι σε όποιο poll βρέθηκε μπροστά μου με το ερώτημα "θα πρέπει ο Rob να συγχωρήσει την Kristen; απάντησα όχι.  

Άλλες διάσημες Δημόσιες Απολογίες



8 σχόλια:

  1. Το να απιστήσεις και να σε πάρουν χαμπάρι όλοι είναι η μεγαλύτερη ταπείνωση για αυτόν που απατάς. Αν τα πράγματα έμεναν μεταξύ των δυο τους ίσως να τη δεχόταν πίσω. Αλλά τώρα??? Πόσο μαλθακός θα φαινόταν στα μάτια όλων.

    prettynyummy.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα αυτό ακριβώς προσπαθεί να αποτρέψει η "δημόσια συγνώμη"...! όπως κι αν έχει, η απογοήτευση είναι μεγάλη και το λάθος είναι λάθος. είμαι απόλυτη, το ξέρω:)

      Διαγραφή
    2. Από τη δεκαετία του 1970 και μετά ζούμε σε μια εποχή όλο και μεγαλύτερου - έως άκρατου - ευδαιμονισμού. Επικρατεί η λογική του "γιατί όχι;" και η αριθμητική συλλογή εμπειριών. Δυστυχώς! Τα παραπάνω είναι συμπεράσματα απ΄όσα βλέπω γύρω μου. Δεν κρίνω την απιστία. Όλοι οι άνθρωποι, όπως λένε και οι επιστήμονες, κάποια στιγμή θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον εφιάλτη αυτό, είτε από τη μια πλευρά είτε από την άλλη. Πάντως, η απιστία σημαίνει κάτι που δεν είχε γίνει αντιληπτό από το ζευγάρι, ή για το οποίο τουλάχιστο ένας από τους δύο εθελοτυφλούσε.

      Διαγραφή
  2. My question is....does unfaithfulness in a relationship mean something was wrong with that relationship anyway for this to happen,or is it just human nature?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.yourtango.com/2012157744/10-reasons-not-hate-kristen-stewart-cheating-rob

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Write me your comments