Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Inside Berlin zoo

Πώς να σας το πω δεν ξέρω. Τα ταξίδια μου με στοιχειώνουν. Με την καλή έννοια (υπάρχει;). Δεν σταματώ να σκέφτομαι τις εικόνες που είδα και τα συναισθήματα που ένιωσα. Σαν να μην θέλω κιόλας να σταματήσω να τα σκέφτομαι γιατί φοβάμαι μήπως τα ξεχάσω. Για το φεστιβάλ του Βερολίνου και την εμπειρία μου εκεί σας έγραψα αρκετά (εδώεδώεδώ κι εδώ). Υπάρχουν όμως πολλά στιγμιότυπα που δεν έχω προλάβει να μοιραστώ -και τώρα που το σκέφτομαι, μερικά δεν μοιράζονται κιόλας- όπως αυτά εδώ, από την βόλτα μου με την mm στον  Ζωολογικό κήπο και στο ενυδρείο. Η μεγαλύτερη ομορφιά κρύβεται στον βυθό, τελικά -ακριβώς όπως και στη ζωή μας, τα πιο όμορφα πράγματα/στιγμές/συναισθήματα/πρόσωπα πρέπει να ψάξεις αρκετά "βαθιά" για να τα ανακαλύψεις. Αυτή είναι και η γοητεία τους. 










2 σχόλια:

  1. Lovely pictures Nat but I must say I don"t like zoos,no animal should be in captivity anywhere in the world,however well they are looked after...which usually,sadly they aren"t.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I totally agree with you Susan, that's why I chose to share just a few snaps of the zoo and more from the amazing aquarium. They ve been doing a great job, there. xxx

      Διαγραφή

Write me your comments