Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Beautiful People & Actions: White Tie & Tiara Ball

Ο Sir Elton John, ο οίκος κοσμημάτων Chopard, λαμπεροί καλλιτέχνες και φίλοι 
ένωσαν για ακόμη μία χρονιά τις δυνάμεις τους, για λογαριασμό του
Elton John AIDS Foundation
Woodside, 28/6
Η Naomi Watts με τουαλέτα Marchesa και κοσμήματα Chopard,
ανάμεσα στον David Furnish και τον Sir Elton John
Για 14η αυνεχή χρονιά, ο  Sir Elton John και ο David Furnish άνοιξαν τις πόρτες της πανέμορφης έπαυλής τους στο Old Windsor της Αγγλίας, για χάρη του θρυλικού πλέον White Tie & Tiara Ballπου διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Chopard, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Elton John AIDS Foundation. 


Η Lara Stone με τον σύζυγό της, David Walliams
δεν έλειψαν ούτε φέτος από το κάλεσμα του Sir Elton John
Το θέμα της φετινής χρονιάς ταξίδεψε τους προσκεκλημένους στη δεκαετία του '60, στα χρόνια της θρυλικής δισκογραφικής εταιρείας Motwon. Πενήντα χρόνια μετά την επιτυχημένη της πορεία, η Motown Records και οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με εκείνη, παραμένουν πηγή έμπνευσης στη μουσική, την pop culture και όχι μόνο. Οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στον κόσμο του Motown style, που εγινε γνωστό ως The Motown Sound, ενα στυλ μουσικής με ποπ επιροή. Σε ειδικές βιτρίνες, που παρέπεμπαν σε λάστιχα αυτοκινήτων, είχαν τοποθετηθεί και οι δημιουργίες του οίκου Chopard.  
Η Florence Welch με φόρεμα Valentino και κοσμήματα Chopard
Η Kelly Brook με κοσμήματα Chopard
H Beth Ditto με κοσμήματα Chopard 
H Caroline Scheufele με την Elizabeth Jagger
Στη διάρκεια του δείπνου, προβλήθηκε μία ταινία που κατέγραφε το πρόσφατο ταξίδι της Caroline Scheufele στην Ουκρανία, όπου βρέθηκε με αφορμή τα προγράμματα του Ιδρύματος EJAF. Ακολούθησε η παραδοσιακή δημοπρασία που καλούσε τους καλεσμένους να υποστηρίξουν το Ίδρυμα.  Οι καλεσμένοι είχαν ακόμα τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα από τα 12 Superbrands Hampers που περιείχαν μοναδικά προιόντα: ανάμεσά τους, ένα ρολόι Happy Sport Chopard που κατασκευάστηκε ειδικά για το White Tie & Tiara Ball. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μία μοναδική εμφάνιση από έναν καλλιτέχνη-έκπληξη, τον Smokey Robinson.
Η Caroline Scheufele ανάμεσα στους οικοδεσπότες, David Furnish και Sir Elton John
The Elton John AIDS Foundation (EJAF): Δημιουργήθηκε το  1993 και σήμερα αποτελεί έναν από τους 10 μεγαλύτερους οργανισμούς στον κόσμο, όσον αφορά στον αγώνα κατά του AIDS,  ενώ διαχειρίζεται προγράμματα που ξεπερνούν τις 23 εκατομμύρια λίρες σε 15 χώρες.  Το ετήσιο Τhe White Tie & Tiara Ball από το 1998 έχει συγκεντρώσει περίπου 45 εκατομμύρια λίρες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Write me your comments