Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

It's Blogging Time

Ένα blog post την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα. Αλήθεια σας λέω. Κι αυτό, γιατί το γράψιμο είναι έτσι κι αλλιώς -για τους τυχερούς που εκφράζονται με αυτό τον τρόπο- ό, τι πιο καθαρκτικό υπάρχει εκεί έξω. Και το blog, ακριβώς επειδή εκπροσωπεί μόνο ΕΣΕΝΑ και κανέναν άλλο, έχει διπλή καθαρκτική δράση. Παρότι βρίσκομαι στην μπλογκόσφαιρα σχεδόν δύο χρόνια, μόλις τον τελευταίο εξάμηνο άρχισα να κάνω (διαδικτυακή) παρέα και με άλλες bloggers που κι αυτές με τη σειρά τους εκφράζονται από όλο τον κόσμο: από τη Φλωρεντία, το Άμστερνταμ, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, τις Φιλιππίνες ή το Σίδνεϊ. Οι περισσότερες ασχολούνται με τη μόδα και το προσωπικό τους στυλ, άλλες και με τη μαγειρική, το lifestyle και γενικά,  με την καταγραφή των καθημερινών εμπειριών τους. Για να μην σας πω ότι για αρκετές από αυτές, το μπλογκ τους είναι και το κύριο επάγγελμά τους, είναι δηλαδή ανεξάρτητες επαγγελματίες και "αφεντικά" του εαυτού τους. Θα σας γνωρίσω τις αγαπημένες μου: 


1. Η Carrie από το WishWishWish που ζει και δραστηριοποιείται στο Λονδίνο, έχει ρετρό αισθητική, προτείνει τα αγαπημένα της μέρη στη Βρετανική πρωτεούσα και της αρέσει να ταξιδεύει στην Ευρώπη. 



2. Η Currie από το Fancy Treehouse που ζει στο Νάσβιλ του Τενεσί με τον σύζυγό της, το σκύλο τους και (προσεχώς) την κόρη τους, καθώς με τους αναγνώστες της έχει μοιραστεί και τα καλά νέα της εγκυμοσύνης της. Έχει και το δικό της e-shop. 



3. Η Chiarra από το The Blonde Salad σπουδάζει στο Μιλάνο, είναι από τις πιο διάσημες bloggers στον κόσμο και ταξιδεύει (διαρκώς) στις πρωτεύουσες της μόδας


4. H Nancy από το Sea of Fertility, είναι σχεδιάστρια, illustrator, συγγραφέας και εικονογράφος από το Βερολίνο. 


5. H Jessie από το Style and Pepper που ζει με τον άντρα της στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και δηλώνει στυλίστρια & creative consultant, ενώ συχνά μοιράζεται και αγαπημένες της συνταγές. 

6. H Irene από το Irene's Closet που ζει στη Φλωρεντία. Και φυσικά ταξιδεύει. Τον Αύγουστο έκανε το γύρο της Σκωτίας. Jealous.


7. H Kristina από το Kauture μένει στην Ελβετία και εκτός από τη μόδα (μοιάζει και η ίδια με μοντέλο), λατρεύει τα ταξίδια. Who doesn't?


8. H Rose από ο The Londoner ένα lifestyle blog με hotspots του Λονδίνου, συνταγές, ταξίδια και προσωπικές εκμυστηρεύσεις, όπως το πρόσφατο αποτυχημένο blind date της.



3 σχόλια:

  1. if i had more patience,if i was more organised,if i had more self disipline,if i could TYPE! i might start a blog IF.
    untill then i will just follow you and magic mum!
    london taxi...good
    but the french macarons ....better.
    s.
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dear Susan, I feel really fortunate to have you as a follower and reader. I enjoy your comments, you make the red studio more precious! love, Nat.
      xxx

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή

Write me your comments