Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

2. 0. 1. 3.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, το 2013 δεν θα ήταν τίποτα παραπάνω από τέσσερις αριθμούς, που ο καθένας με τη σειρά του θα σηματοδοτούσε διαφορετικές λέξεις και έννοιες, όπως η ζωή ή ο έρωτας ή τα δάκρυα και τα λάθη. 

Και κάθε φορά που ένας από εμάς θα έβλεπε αυτούς τους αριθμούς μαζί, θα σκεφτόταν την πιο σημαντική στιγμή της ζωής του ή το μάθημα που δεν θα ξεχάσει ποτέ. 










Δύο Λέξεις είναι το σ' αγαπώ, δύο στιγμές αρκούν για να καταλάβεις τι θες, δύο Λάθη μπορούν να συγχωρηθούν αλλά και να επαναληφθούν, δυο Δάκρυα κυλούν πάντα μαζί, δυο γλυκές Σκέψεις πριν κοιμηθείς το βράδυ, δύο Φορές πες κάτι όμορφο, αλλιώς σώπασε. 

0 
Μηδέν Κακία, μηδέν Ζήλια, μηδέν Εγωισμός, μηδέν Υπερβολή, μηδέν Ψέμα για να μπορείς να είσαι ελεύθερος κι ευτυχισμένος.  

Μία Αγάπη είναι πραγματικά αληθινή, μία Στιγμή διαρκεί το καθετί όμορφο ή άσχημο, μία Φορά βρίσκει κανείς το άλλο του μισό, ένας Αγώνας είναι η ζωή, αυτή η μια Ζωή που έχουμε. 

Τρεις... Ευκαιρίες δώσε, Προσπάθειες κάνε, Λύσεις υπάρχουν, τρεις Ευχές για κάθε καλό, τρεις Προσευχές την νύχτα, τρία λεπτά σιωπής για να ακούσεις τον εαυτό σου. 


Σε αυτό το σύμπαν, ωστόσο, το 2013 δεν είναι ακριβώς τα παραπάνω, όμως μπορεί να τα συμπεριλαμβάνει όλα, καθώς δεν είναι παρά μια ακόμη χρονιά που  αναπόφευκτα θα περιέχει και έρωτα και δάκρυα και αγώνα και ευχές και λάθη. 365 ημέρες, 365 μαθήματα, 365 ευκαιρίες. Μια χρονιά που εκατομμύρια άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο εύχονται σχεδόν ταυτόχρονα να είναι η τυχερή τους, η καλύτερή τους ή έστω καλύτερη από την προηγούμενη. Να φέρει χαρά, υγεία και ευτυχία (Κι εγώ αυτά εύχομαι, συν μερικά ακόμη που συνοψίζω με εικόνες παρακάτω). 


*photos via Pinterest


Ευτυχισμένο το 2013!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Write me your comments