Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Θέατρα 3 & 4: Άντρες έτοιμοι για όλα / Ψύλλοι στ' αυτιά

Εν συντομία να σας ξαναπώ ότι είμαι άνθρωπος των άκρων και τα ακραία συναισθήματα τα επιζητώ μέχρι και σε μια θεατρική παράσταση. Δηλαδή: ιδανικά θα ήθελα ή να με συγκλονίσει με το δράμα της (γροθιά στο στομάχι που λέμε) ή να με κάνει να ξεκαρδιστώ μέχρι δακρύων. Συνήθως παρακολουθώ ελάχιστες κωμωδίες (ή τουλάχιστον πολύ λιγότερες από τα δραματικά έργα που βλέπω) γιατί κατά βάθος τον θέλω τον πόνο και το δάκρυ το θέλω. Φέτος αποφάσια να αλλάξω λίγο την τακτική αυτή, γιατί κατά μία πολύ ευνοϊκή σύμπτωση, δέχτηκα προσκλήσεις για δύο κωμωδίες που μου χάρισαν τόσο γέλιο και απόλαυση σε ημέρες που τα είχα μεγάλη ανάγκη. Κι αυτή η ανακούφιση στο τέλος της βραδιάς είναι βάλσαμο σε μια καθημερινότητα όπου το γέλιο γίνεται πολυτέλεια.
   
Σας προτείνω λοιπόν: 
1) Το Άντρες Έτοιμοι για Όλα των Stephen Sinclair και Anthony McCarten σε διασκευή-σκηνοθεσία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου με τους Κώστα Κόκλα, Κώστα Ευρυπιώτη, Θανάση Ευθυμιάδη, Γιάννη Τσιμιτσέλη και Μάνο Ιωάννου μαζί με τις Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαίρη Σταυρακέλη, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη. Εδώ θα γελάσετε μέχρι δακρύων και θα απολαύσετε και ανδρικό στριπτίζ. 
(Θέατρο Λαμπέτη)  
και 
2) Το Ψύλλοι στ' Αυτιά του Ζωρζ Φεϊντό σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με τους Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη (σε διπλό ρόλο), Σοφία Μουτίδου, Μίνα Αδαμάκη, Κώστα Αποστολάκη, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και Πάνο Βλάχο. Θα ενθουσιαστείτε με τα σκηνικά και τα κοστούμια, με τον Πάνο Βλάχο που μιλάει μόνο με φωνήεντα και θα ταξιδέψετε γελώντας στην belle epoque. (Θέατρο Αλίκη)

*και για τις δύο παραστάσεις θα βρείτε πληροφορίες/ημέρες παραστάσεων/εισιτήρια στο

Διαβάστε ακόμη για τη θεατρική σαιζόν 2103/14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Write me your comments