Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Αδερφές Olsen: Ένα Χολιγουντιανό προϊόν, σαν μια σταγόνα νερό


Οι περισσότεροι δεν τις ξεχωρίζουν. Δεν χρειάζεται άλλωστε, αφού εμφανίζονται παντού μαζί, κάνουν τα πάντα μαζί και υπογράφουν τα πάντα ΜΑΖΙ.
Οι δίδυμες αδερφές Olsen αποτελούν, από την κούνια τους ακόμη, ένα ενιαίο brand που σήμερα έχει φτάσει στο σημείο να αξίζει ένα δισεκατομμύριο δολάρια.
Η fashion αυτοκρατορία τους διαρκώς επεκτείνεται. Οι δίδυμες αδερφές είναι σχεδιάστριες της δικής τους εταιρείας «Dualstar» (έγιναν μοναδικές ιδιοκτήτριες το 2004), η οποία κυκλοφορεί διάφορες σειρές ρούχων, από τις πιο casual μέχρι τις πιο πολυτελείς. Ανάμεσά τους, είναι η σειρά Olsenboye (απευθύνεται σε παιδιά), η κλασική τους σειρά «Elizabeth and James» (από τα ονόματα των μικρότερων αδερφών τους) και η high-end σειρά που προκαλεί την προσοχή του κόσμου της μόδας, «The Row». Οι αδερφές Όλσεν έχουν και Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας. Και είναι μόλις 25 ετών.
H καριέρα τους στο χώρο της μόδας ξεκίνησε πολύ νωρίς: στα 12 τους είχαν ήδη δημιουργήσει την πρώτη τους σειρά ρούχων. Η εταιρεία τους δημιουργήθηκε όταν ήταν 6 ετών (ήταν ήδη tv stars στην επιτυχημένη σειρά Full House), με αποτέλεσμα από πολύ νωρίς να συμμετέχουν στη διαδικασία δημιουργίας των ρούχων. Τώρα είναι αποφασισμένες να ασχοληθούν full-time με την επιχείρησή τους: «Θέλω να είμαι υπεύθυνη ενός δικού μου στούντιο. Θα ήθελα να μανατζάρω άλλους ανθρώπους στα brands τους. Θα μπορούσε να είναι ένας καλλιτέχνης, ένας νέος σχεδιαστής, ή ένα ήδη υπάρχον brand», δήλωσε η Ashley. 
Μόλις πριν μερικές ημέρες, οι Olsen λάνσαραν και το πρώτο τους site Stylemint.com, όπου πωλούνται αποκλειστικά t-shirts σχεδιασμένα από τις ίδιες. Σε ερώτηση ποια είναι τα style icons σας σήμερα, οι αδερφές Olsen απάντησαν: «Λατρεύω την Lauren Hutton», είπε η Ashley. «Είναι τόσο κομψή και φυσική». Η Mary-Kate απάντησε μετά από μερικά λεπτά. «Με εμπνέουν πολύ οι άντρες και το πώς δημιουργούν ένα στυλ που διαρκεί για πάντα».
Όσο για το αν τους λείπει η υποκριτική, η Mary-Kate και η Ashley έχουν ήδη απαντήσει: «Είμαστε πολύ περήφανες για όσα έχουμε κάνει. Κάναμε τα παιδιά να χαμογελούν κάθε μέρα. Αλλά δώσαμε τα περισσότερα από αυτά που μπορούσαμε». Τώρα τις ενδιαφέρει περισσότερο να ντύνουν σταρ του Χόλιγουντ, παρά να είναι οι ίδιες πρωταγωνίστριες. Πρόσφατα, βοήθησαν τη φίλη τους, Carey Mulligan, να ετοιμαστεί για μία σημαντική οντισιόν. «Δεν μπορούσα να πιστέψω τι θα έκαναν όταν τους έστειλα πανικοβλημένη μήνυμα γιατί δεν είχα τίποτα να φορέσω για την οντισιόν μου για το Gatsby», λέει η Mulligan. «Ήλπιζα να μου στείλουν κάποια πράγματα αλλά όταν έφτασαν τα τεράστια κιβώτια είδα μία ολόκληρη κολεξιόν από vintage φορέματα».

«Το βασικό χαρακτηριστικό μας είναι ότι κάνουμε μεγάλα σχέδια. Τεράστια». 
Οι Olsen δίνουν μόνες τους την απάντηση για το πού οφείλεται η επιτυχία τους- στο ότι προχωρούν πάντα ενωμένες. «Αισθανόμαστε το ίδιο. Κάποιες εμπειρίες δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε αν τις έζησε η μία ή η άλλη γιατί τις νιώσαμε και οι δύο. Κάποτε μία μέλισσα τσίμπησε κάποια από εμάς, αλλά δεν ξέρουμε ποια ήταν γιατί το αισθανθήκαμε και οι δύο«, λένε.

1 σχόλιο:

Write me your comments