Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Απορίες Περί Έρωτος


Κατρίν: "Δεν ξέρω γιατί οι σχέσεις δεν είναι (πάντα) αυτό που φαίνονται και γιατί ο έρωτας δεν φέρνει (πάντα) τους ανθρώπους πιο κοντά αλλά συχνά τους απομακρύνει. Δεν ξέρω ούτε γιατί  η ζωή φέρνει δύο ανθρώπους κοντά όταν δεν είναι γραφτό τους να μείνουν μαζί ή γιατί απομακρύνει δύο ανθρώπους που υπό λίγο διαφορετικές συνθήκες θα συμπλήρωναν ως δύο μισά ένα ολόκληρο. Θα μου απαντήσει ο χρόνος άραγε; Ή μήπως κι αυτό είναι μέσα στον κύκλο της ζωής που καλά θα κάνουμε να αποδεχτούμε;" 


Ζωή: "Παρατηρώ τα πρόσωπα που βλέπω γύρω μου, προσπαθώ να διακρίνω τους πραγματικά ευτυχισμένους και τους ερωτευμένους, να θυμηθώ την τελευταία φορά που πίστεψα ότι ένα άτομο μπορεί να ζήσει και μόνο του. Δεν μπορεί. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει μόνος του. Απλά σίγουρα η μοναξιά είναι μία καλύτερη επιλογή από τη δυστυχία εντός σχέσης". 

Ορσαλία: "Δεν θυμάμαι ποιος ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Θυμάμαι ότι το πρώτο μου φιλί το αντάλλαξα στην Α' Γυμνασίου. Κι αν αυτό το φιλί σηματοδοτεί τον πρώτο έρωτα, τότε αυτός κράτησε μόλις ένα μήνα. Αλλά πέρασαν πολλοί ακόμη μήνες μέχρι να τον ξεχάσω και να προχωρήσω παρακάτω. Άραγε όλα τα κορίτσια στην εφηβεία κάνουν τις πιο ανόητες επιλογές ή απλά έτυχε να τις κάνω εγώ;" 

Ντόρα: "Το κοριτσάκι που ήμουν στην εφηβεία δεν έχει αλλάξει πολύ μέχρι σήμερα. Είναι μεγαλύτερη, πιο ώριμη, πιο έμπειρη σε πολλά, πιο συνειδητοποιημένη, αλλά αυθόρμητη και παρορμητική, σχεδόν όπως τότε, έτοιμη να τα τινάξει όλα στον αέρα ή βάλει τα κλάματα γιατί δεν έγινε το δικό της. Τι μου συμβαίνει;".

Χλόη: "Δώσε μου για να σου δώσω. Ζήτα μου και θα σου ζητήσω. Αγάπησε με για να σε αγαπήσω. Όλα έχουν δύο πλευρές και δύο αποδέκτες. Πώς μπορώ να δώσω χωρίς να μου δώσουν; Πώς γίνεται η αγάπη να μην είναι αμφίδρομη; Κι αν είναι, γιατί πρέπει να μας αγαπούν όπως θέλουν οι άλλοι, και όχι όπως το έχουμε εμείς ανάγκη;"

2 σχόλια:

  1. aw,"the things i want to do with you",so sweet!
    the list will change after a few years,of that you can be sure!...into this....
    1.strangle you
    2.trade you in for another model
    3.throw you off the corinth canal.....
    i"d better stop here!
    only joking,i love my tassoulako......really,..honest, i do,...mostly,lol.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Write me your comments