Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Messenger of Love


Αγαπημένοι μου αναγνώστες, ανεξάρτητα από το αν πιστεύετε ή όχι στον Άγιο Βαλεντίνο και αν είστε ερωτευμένοι ή όχι αυτή την εποχή, σας παροτρύνω να στείλετε ένα φανάρι αγάπης σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Έτσι, για το καλό. Για την αγάπη. Εγώ το έκανα ήδη. Δείτε τον τρόπο παρακάτω.

Για αιώνες οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονταν κι έστελναν στον ουρανό φανάρια στην διάρκεια τελετών που τιμούσαν δυνατές αξίες όπως η αγάπη, η πρόοδος και η γονιμότητα. Αυτά τα φανάρια που είναι επίσης γνωστά ως μαγικά φανάρια, παραδοσιακά περιέχουν μηνύματα αγάπης και καλές ευχές για το μέλλον. Αυτές τις λυρικές, ρομαντικές και ενωτικές αξίες θέλει η Chopard να μεταφέρει φέτος για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.


Έτσι, λοιπόν, μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου μας καλεί να στείλουμε το δικό μας εικονικό φανάρι αγάπης με ενα μήνυμα στον/στην αγαπημένo/η μαςα μέσω της νέας Valentines day app.: http://www.chopard.com/messenger-of-love/send-your-love-lantern
 
Αυτή η εμπειρία που διατίθεται στο ειδικό Valentines Day website της Chopard μας ταξιδεύει και μας αποκαλύπτει προτάσεις δώρων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.  Μπορούμε να τα δούμε εδώ: www.chopard.com/messenger-of-love 
 
PS: Happy Love Day.
xxx

2 σχόλια:

  1. Happy love day to you too Natalia!
    The Chopard messenger of love is a brilliant idea but i couldn"t make it work :(
    my bad computer skills???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. No, I don't believe your skills are bad, but to be honest, it worked for me right away! :)) you ll learn, Susan, I'm sure!

      Διαγραφή

Write me your comments