Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

The Raven & other stories / Το Κοράκι & άλλες ιστορίες

O John Cusack και η Alice Eve στους ρόλους του Edgar Allan Poe και της αγαπημένης του, Emily Hamilton, αντίστοιχα, στην ταινία του James MacTeigue "The Raven". 
Luke Evans 
Περιττό να πω ότι μετά τη συνάντησή μου με τον John Cusack στις Κάννες, η συμπάθεια που του είχα μετατράπηκε σε αδυναμία. Αποφασισμένη, λοιπόν, να μην χάνω ταινία του, και μιας και το "Κοράκι" ήταν ελκυστικό από τον τίτλο του και μόνο, είδα την ταινία την περασμένη εβδομάδα. Ο John υποδυόταν τον συγγραφέα ιστοριών τρόμου Edgar Allan Poe, ο οποίος άθελά του έγινε έμπνευση ενός μανιακού δολοφόνου, που αντέγραφε τις ιστορίες του σε αποτρόπαια εγκλήματα.
  MAD Video Music Awards 2012 
20/6
Λίγο πριν την έναρξη των βραβείων, με τον φίλο και συνάδελφό μου, Αστέρη.
Γιώργος Μαζωνάκης και Μελίνα από τους Vegas
Η Πάολα με εντυπωσιακή φούστα Konstantinos Melis by Laskos 

Ελλάδος Εικόνες (και γεύσεις, και μουσικές) 

21/6
Κάθε Πέμπτη βράδυ στο "Ελλάδος Εικόνες" στον Άλιμο πρωταγωνιστούν τα "Τραγούδια για φίλημα", ένα μουσικό πρόγραμμα εμπνευσμένο από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, όπως "Οι θαλασσιές οι χάντρες" ή το "Έχω ένα μυστικό". Όλα αυτά, σε συνδυασμό με ελληνικές γεύσεις -δοκιμάσαμε φέτα με μέλι, σουσάμι και ρακή (!), νησιώτικη σαλάτα, ντοματοκεφτέδες και spring rolls, για αρχή. 
Ενθουσιάστηκα που για πρώτη φορά έτρωγα με μουσική υπόκρουση το Τράβα Μπρος της Αλίκης, το Του Αγοριού Απέναντι της Μαίρης Χρονοπούλου αλλά και το Crazy Girl της Ζωής Λάσκαρη. Άλλωστε, ποτέ δεν θα μπορέσω να αποδεσμευτώ από οτιδήποτε με συνδέει με τα παιδικά μου χρόνια. 

2 σχόλια:

Write me your comments