Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

A year in facts & photos


Και τι δεν έγινε το 2012! Μόνο η καταστροφή του κόσμου δεν έγινε (ευτυχώς, γιατί εγώ την αγαπώ πολύ τη ζωή). Η χρονιά μπήκε με αποχαιρετισμούς στον εργασιακό χώρο, πτώχευση εταιρείας, μετακόμιση σε καινούργιο περιβάλλον και εκ νέου προσαρμογή σε δεδομένα διαφορετικά... 

Και συνεχίστηκε με το καθιερωμένο, αναζωογονητικό ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα, για το 65ο Φεστιβάλ Καννών, όπου είδα τον Brad Pitt και τη Nicole Kidman και έβγαλα φωτογραφία με τον John Cusack κι έχω να περηφανεύομαι ότι κοιμήθηκα (για λίγο) στην πλειοψηφία των ταινιών που είδα (ξεχώρισα, όμως αυτές). Και ακολούθησε ένα πλούσιο, καυτό καλοκαίρι μεταξύ Αθήνας και Κορινθίας, ανάμεσα στη θάλασσα και το γραφείο, την Ακρόπολη και την Κεφαλλονιά, τη συναυλία της Imany και των Red Hot Chilly Peppers, με highlight την έκδοση του τρίτου βιβλίου της μαμάς ("Εγώ αγαπώ, αυτή καπνίζει") για την οποία διοργανώσαμε δύο παρουσιάσεις και είδαμε και ποιοι μας αγαπούν και μας στηρίζουν πραγματικά. 

Και ο Σεπτέμβρης πέρασε με ένα ακόμη φεστιβάλ Βενετίας που φέτος παρακολούθησα διεξοδικά μόνο από το διαδίκτυο (γρρρ!) αλλά ένιωθα πως ήμουν εκεί. Και ακολούθησαν κι άλλοι αποχαιρετισμοί κι άλλα ξεκαθαρίσματα προσώπων και σχέσεων και επανεξέταση του εαυτού και των άλλων και πολλές συνειδητοποιήσεις περί σχέσεων, αγάπης, εμπιστοσύνης, αλήθειας, δοσίματος και μοιράσματος. 

Και φόρτιση μπαταριών εκ νέου το χειμώνα, με φουλ πρόγραμμα εργασίας και χαράς (θέατρο, σινεμά, βόλτες, εκδρομέςβιβλία), που μας φέρνει πια στην εκπνοή του 2012, όπου κέρδισα και την πρώτη θέση στην κατηγορία personal blog (και την 9η στο σύνολο των blogs) στον διαγωνισμό των καλύτερων blogs της χρονιάς που διοργάνωσε το greekblogsbywomen (όσοι με ψηφίσατε, σας ευχαριστώ!). 

Κι επειδή κάθε χρόνο κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις ότι το νέο έτος θα αλλάξω το ένα και το άλλο, και κυρίως τον εαυτό μου, και θα είμαι έτσι και αλλιώς και διαφορετική, φέτος λέω να το αποφύγω. Μπορώ μόνο να εγγυηθώ ότι ο καινούργιος χρόνος θα με βρει πιο αποφασισμένη να αλλάξω και να εξελίξω πολλά. Αυτό. Αρκεί. Η ζωή συνεχίζεται.

Happy 2013
Ν.
 





10 σχόλια:

  1. Why change anything?You are just fine as you are
    Why fix something that is not broken!!!
    Happy 2013!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. hehe, nobody is perfect Susan! but you are always so sweet and supportive! thank you! Happy new year to you and your family, too!!!

      Διαγραφή
  2. Καλη χρονιά Ναταλάκι μου!!! Να ζήσεις τα καλύτερα από εδώ και πέρα!!! :) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου φιλεναδίτσα, εύχομαι και σε σένα το ίδιο και να σε βλέπω περισσότερο το 2013!

      Διαγραφή
  3. Ναταλία μου,ο πιο ωραίος αποχαιρετισμός του 2012 και η καλύτερη υποδοχή του 2013 μαζί με μια μικρή μα συνάμα τόσο σημαντική υπόσχεση!!!!!
    Καλή χρονιά και όλα να πάνε έτσι όπως τα ονειρεύεσαι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρούλα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Χαίρομαι που είσαι αναγνώστριά μου και μάλιστα, με άποψη! Καλή χρονιά και σε σένα!!! Μείνε συντονισμένη...

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για την κατάταξη σου στον διαγωνισμό των gbb :)
    Από εκεί ανακάλυψα το blog σου και χάρηκα πολύ!!
    Η χρονιά σου πέρασε πολύ όμορφα.. Βγήκες και φωτογραφία με τον Cusack τυχερούλα!!
    Υπέροχες και οι φωτογραφίες σου..
    Εύχομαι το νέο έτος να είναι ακόμα πιο όμορφο για εσένα..

    Φιλάκια
    Claire
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Claire και σ'ευχαριστώ πολύ για τα όμορφά σου σχόλια! Πολύ χαίρομαι που με βρήκες! Ελπίζω κι εγώ σε ένα ακόμη καλύτερο 2013 και το εύχομαι και σε σένα!

      Διαγραφή

Write me your comments