Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Cannes 2016 -part II

Φέτος στις Κάννες ο καιρός ήταν καλύτερος από κάθε άλλη φορά. Προετοιμασμένες για βροχή και μέτριες θερμοκρασίες, είχαμε την ευχάριστη έκπληξη να περάσουμε μόνο ηλιόλουστες μέρες -με εξαίρεση τις ''δροσερές'' αίθουσες προβολών- που ευνοούσαν τις μετακινήσεις μεταξύ των ταινιών, τις βόλτες, τις στάσεις για brunch στην παραλία ή σε κιόσκια κατά μήκος της Κρουαζέτ. (Αγαπημένο σποτ για φωτογραφίες & μια άλλη άποψη των Καννών από το τέλος μαρίνας, κάτω). 

Μια στάση για τη Δήμητρα έξω από την αίθουσα Debussy στο Palais des Festivals. Πίσω, μία από τις λιμουζίνες που μετέφεραν τους σταρ στο κόκκινο χαλί, και φόντο η ωραιότερη αφίσα στην ιστορία του φεστιβάλ.
Από νωρίς το απόγευμα, ξεκινούσε η προετοιμασία για το κόκκινο χαλί, που φυσικά για εμάς δεν περιλάμβανε τη διαδικασία που φαντάζεται κανείς, αφού φεύγαμε οριακά από τις προβολές που ήμασταν για να ετοιμαστούμε σε χρόνους από 15 έως 30' και να επιστρέψουμε στην Κρουαζέτ, όπου οι αναμονή στην ουρά μέχρι να μπεις στην αίθουσα μπορεί να διαρκούσε και μία ώρα. Η πρώτη μας red carpet βραδιά ήταν για την πρεμιέρα της ταινίας των Αδερφών Dardenne "The Unknown Girl". (Eγώ και η Δήμητρα φορέσαμε τουαλέτες Konstantinos Melis by Laskos).  
Και ιδού, ένα στιγμιότυπο που πρόλαβα να τραβήξω με τη Δήμητρα, τη Φωτεινή και την Άντυ να ανεβαίνουν τα σκαλιά του Palais, ενώ στο βάθος διακρίνονται άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι, ενώ δεξιά και αριστερά οι φωτογράφοι ντυμένοι με tuxedos περιμένουν τους σταρ. 
Ακολουθούν μερικά ακόμη red carpet στιγμιότυπα από την ίδια, αλλά και επόμενες ημέρες...
Από τις ιδιαίτερες στιγμές των βραδινών εξορμήσεων ήταν φυσικά.. τα πάρτι. Μεταξύ άλλων βρεθήκαμε σε πριβέ κάλεσμα των Dardenne μετά την πρεμιέρα τους, σε παραλιακή τοποθεσία, αλλά και στο after party της ταινίας Elle με την Isabelle Hupert στο roof του ξενοδοχείου Five Seas Hotel. Ευχαριστούμε και για τα δύο τη Seven Films :) 

Κι εδώ είμαστε στο υπέροχο Happy Diamonds πάρτι της Chopard, 
επίσημου χορηγού του φεστιβάλ, στο Gotha Club των Καννών. 

Celebrity Insta-Snaps

Until next year...
*Photos by me & Fotini Alevra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Write me your comments